креветки, мідії та кальмари, обсмажені в білому вині, чудово поєднуються з соусом Маринара і мікс салатів. Подається з пряною хрусткою чіабатою.
Perfecto салат. щупальця гігантського кальмара з міксом салатів, в апельсиново-медовому соусі, та молодою картоплею з цитрусовими нотками.
ніжна Страчателла, стиглі томати та запашний соус Песто - всього лише три простих компонента, які підкорили світ своєю гармонією.
овочеве багатство середземноморської кухні з перевагою баклажанів у поєднанні з мигдальними горішками та свіжим базиліком. Заправляємо кисло-солодким соусом і подаємо з кростіні.
свіжі мідії, приготовлені у вершковому соусі з пряними травами та фенхелем. Подаємо зі скибочками хрусткої чіабатти.
найвідоміша сицилійська закуска. Хрусткі рисові кульки, начинені соусом Болоньєз та сиром Моцарелла. Подаємо з вершково-трюфельним соус
символ вуличної їжі на Сицилії.
легкий, літній з молодого баранця з овочами.
італійська паста у вигляді великих черепашок, фаршированих м'ясом кролика та Рікоттою. Подається на вершково-сирному соусі з нотками трюфелю.
найвідоміша сицилійська паста з соусом з томатів, анчоусів та маслин
філе тріски в хрусткому клярі з легким освіжаючим салатом з фенхелю та апельсинів. Додаємо соус Giovanna - який є одним із основ сицилійської кухні.
яскравий смак кальмара, фаршированого Рікоттою та свіжим шпинатом, підкреслює легка томатна сальса.
грильовані щупальця гігантського кальмара, мариновані в запашних травах, подаються з мусом Маскарпоне та Капонатою.
досить щедра порція м'яса на кістці з соусом Pepato.
ніжне філе телятини, загорнуте в хрумкий бекон. Неповторність смаку посилює соус на основі анчоусів та каперсів.
смажені на вогні свинячі реберця, під цитрусовим мармеладом. Ідеально поєднуються зі смаженою молодою картоплею.
ніжне м'ясо перепілки доповнює насичений вершковий соус з нотками трюфелю. Традиційним гарніром до цієї страви вважається пухка полента з Пармезаном.
Арростічіні це традиційні та популярні шашлики Італії. Шматки соковитого м’яса смажені на вогні. Подаємо с фокаччо, томатами та кук
Арростічіні це традиційні та популярні шашлики Італії. Шматки соковитого м’яса смажені на вогні. Подаємо с фокаччо, томатами та кукурудзою.
ароматні Арростічіні з ніжної баранини, соковитої свинини, курячого м’яса та стейка Рібай. Подаємо з запашним салатом з соковитих томатів.
Арростічіні це традиційні та популярні шашлики Італії. Шматки соковитого м’яса смажені на вогні. Подаємо с фокаччо, томатами та кук
Контактні дані
Робочий час