паштет на основі ніжного м'яса кролика з сиром Маскарпоне, вершковим маслом та травами. Подаємо з відомими брюссельськими вафлями
хрусткі хлібці з крем-фрешем та малосольною рибкою подаємо з мікс салатів, свіжими томатами, огірками та маслинами. Заправляємо соусом Чимічурі.
мариноване, в пікантному імбирному соусі, м'ясо мідій з мікс салатів та соковитим філе апельсина. Подається під гірчично-медовим соусом.
дивовижне поєднання соковитої свинини з дикими лисичками та печерицями. Подаємо на міксі салату з томатами Черрі, та заправляємо соусом на основі свіжої зелені.
соковите обсмажене курча з пряною картоплею та крокетами, із сиру Брюге Блум, подаємо на мікс салатів. Неймовірного яскравого смаку надає соус Голандез з нотками трюфеля.
з хрусткою картопляною скоринкою зовні, та ніжною начинкою з м'яса індички всередині. Подаємо з лимонно-вершковим соусом Аллеманд.
справжній делікатес із Західної Фландрії. Це м'який, тягучий запашний сир з вишуканим вершковим смаком. Подаємо з ягідним соусом та брюссельською вафлею.
це візитна картка та найпопулярніша страва Бельгії. жодні інші страви не поєднуються одна з одною краще, ніж велика тарілка мідій і картопля Фрі.
особливий маринад, канкасе з томатів і хрустка скоринка сиру Брюгге надають мідіям легкої пікантності та колоритного смаку.
наваристий ситний, густий суп з бужениною, запеченими ковбасками та овочами. Суп, який зігріє душу і тіло в будь-яку погоду.
середньовічна бельгійська юшка, готується з додаванням курки, картоплі і овочів та загущена крем-фрешем і жовтком.
ніжне філе обсмажується в запашній олії та подається з овочевим блендом на соусі Велюте.
яскравого смаку соковитій телятині додасть карамелізована цибуля-порей з томатами Черрі. Традиційний гарнір хрусткі крокети на соусі Галандез.
це відоме бельгійське рагу, яке традиційно готується з яловичини. М'ясо повільно томиться у пиві з цибулею, морквою, чорносливом та приправами. Страва має неймовірно насичений яскравий смак. І подаємо з найпопулярнішим у Бельгії гарніром френчфріт.
мариноване в ароматних травах м'ясо на кістці обсмажується на грилі. Подаємо з мусом із смаженої картоплі та цибулі порей з дикими лисичками.
Прекрасним доповненням до курчати буде обсмажений у вершковому маслі овочевий бленд.
м'ясо індички томиться в апельсиновому маринаді з прованськими травами та обсмажується на грилі. Чудовим доповненням служить гарнір із карамелізованих яблук на соусі Галантез.
томлена свинина на вогні, зі скибочками сиру Чеддер, слайсами свіжого томату та цибулею Фрі. За традицією подаємо на брюссельській вафлі зі смаженим яйцем. І куди ж у Бельгії без френчфриту.
мабуть найбільш відомий у Бельгії десерт. м'які, повітряні вафлі поливаємо ванільним та ягідним соусами і подаємо з фруктами та крем-чізом.