Бельгія кухня
*РІЄТ ІЗ М'ЯСА КРОЛИКА
215 UAH
паштет на основі ніжного м'яса кролика з сиром Маскарпоне, вершковим маслом та травами. 
Подаємо з відомими брюссельськими вафлями
100/80г
*РІЄТ ІЗ М'ЯСА КРОЛИКА
*С-Т ІЗ ФЛАНДРІЇ
195 UAH
хрусткі хлібці з крем-фрешем та малосольною рибкою подаємо з мікс салатів, свіжими томатами, огірками та маслинами. 
Заправляємо соусом Чимічурі.
250г
*С-Т ІЗ ФЛАНДРІЇ
*С-Т З МІДІЯМИ В ІМБИРНОМУ МАРИНАДІ
315 UAH
мариноване, в пікантному імбирному соусі, м'ясо мідій з мікс салатів та соковитим філе апельсина.
 Подається під гірчично-медовим соусом.
300г
*С-Т З МІДІЯМИ В ІМБИРНОМУ МАРИНАДІ
*С-Т ЛЬЄЖСЬКИЙ
297 UAH
дивовижне поєднання соковитої свинини з дикими лисичками та печерицями. 
Подаємо на міксі салату з томатами Черрі, та заправляємо соусом на основі свіжої зелені.
300г
*С-Т ЛЬЄЖСЬКИЙ
*ТЕПЛИЙ С-Т З КУРЧАМ І КРОКЕТАМИ
315 UAH
соковите обсмажене курча з пряною картоплею та крокетами, із сиру Брюге Блум, подаємо на мікс салатів. 
Неймовірного яскравого смаку надає соус Голандез з нотками трюфеля.
350г
*ТЕПЛИЙ С-Т З КУРЧАМ І КРОКЕТАМИ
КРОКЕТИ БІТТЕРБАЛЕН
149 UAH
з хрусткою картопляною скоринкою зовні, та ніжною начинкою з м'яса індички всередині. 
Подаємо з лимонно-вершковим соусом Аллеманд.
200/50г
КРОКЕТИ БІТТЕРБАЛЕН
ЗАПЕЧЕНИЙ СИР "BRUGES BLOMME"
275 UAH
справжній делікатес із Західної Фландрії. Це м'який, тягучий запашний сир з вишуканим вершковим смаком. 
Подаємо з ягідним соусом та брюссельською вафлею.
120/50/50г
ЗАПЕЧЕНИЙ СИР "BRUGES BLOMME"
МУЛЬ-ФРІТ
320 UAH
це візитна картка та найпопулярніша страва Бельгії. 
жодні інші страви не поєднуються одна з одною краще, ніж велика тарілка мідій і картопля Фрі.
500/100г
МУЛЬ-ФРІТ
МІДІЇ ПІД СИРНОЮ СКОРИНКОЮ
285 UAH
особливий маринад, канкасе з томатів і хрустка скоринка сиру Брюгге надають мідіям легкої пікантності та колоритного смаку.
260/30г
МІДІЇ ПІД СИРНОЮ СКОРИНКОЮ
ДОМАШНІЙ М'ЯСНИЙ СУП
159 UAH
наваристий ситний, густий суп з бужениною, запеченими ковбасками та овочами.
Суп, який зігріє душу і тіло в будь-яку погоду.
300/60г
ДОМАШНІЙ М'ЯСНИЙ СУП
ВАТЕРЗОЙ
159 UAH
середньовічна бельгійська юшка, готується з додаванням курки, картоплі і овочів та загущена крем-фрешем і жовтком.
35060г
ВАТЕРЗОЙ
ФОРЕЛЬ ПО-ВАЛЛОНСЬКИ
425 UAH
ніжне філе обсмажується в запашній олії та подається з овочевим блендом на соусі Велюте.
120/120/50г
ФОРЕЛЬ ПО-ВАЛЛОНСЬКИ
СТЕЙК СТРІПЛОЙН
395 UAH
яскравого смаку соковитій телятині додасть карамелізована цибуля-порей з томатами Черрі. 
Традиційний гарнір хрусткі крокети на соусі Галандез.
200/100/30г
СТЕЙК СТРІПЛОЙН
КАРБОНАД ПО-ФЛАМАНДСЬКИ
250 UAH
це відоме бельгійське рагу, яке традиційно готується з яловичини. 
М'ясо повільно томиться у пиві з цибулею, морквою, чорносливом та приправами. Страва має неймовірно насичений яскравий смак. 
І подаємо з найпопулярнішим у Бельгії гарніром френчфріт.
270/150г
КАРБОНАД ПО-ФЛАМАНДСЬКИ
СВИНИНА ШАРЛЕ
355 UAH
мариноване в ароматних травах м'ясо на кістці обсмажується на грилі. 
Подаємо з мусом із смаженої картоплі та цибулі порей з дикими лисичками.
280/100/80г
СВИНИНА ШАРЛЕ
КУРЧА БУЙОН З ЦИТРУСОВИМ СОУСОМ
277 UAH
Прекрасним доповненням до курчати буде обсмажений у вершковому маслі овочевий бленд.
0,5шт/100/50г
КУРЧА БУЙОН З ЦИТРУСОВИМ СОУСОМ
ІНДИЧКА З ЯБЛУКАМИ
295 UAH
м'ясо індички томиться в апельсиновому маринаді з прованськими травами та обсмажується на грилі. 
Чудовим доповненням служить гарнір із карамелізованих яблук на соусі Галантез.
200/100/80г
ІНДИЧКА З ЯБЛУКАМИ
ВАФЛЯ ЗІ СВИНИНОЮ БЕЛЬГІЙСЬКА
245 UAH
томлена свинина на вогні, зі скибочками сиру Чеддер, слайсами свіжого томату та цибулею Фрі.
 За традицією подаємо на брюссельській вафлі зі смаженим яйцем. 
І куди ж у Бельгії без френчфриту.
280/100/30г
ВАФЛЯ ЗІ СВИНИНОЮ БЕЛЬГІЙСЬКА
_ ВАФЛІ СОЛОДКІ БРЮСЕЛЬСЬКІ
145 UAH
мабуть найбільш відомий у Бельгії десерт.
м'які, повітряні вафлі поливаємо ванільним та ягідним соусами і подаємо з фруктами та крем-чізом.
250г
_ ВАФЛІ СОЛОДКІ БРЮСЕЛЬСЬКІ